Wie ben ik?

Ik ben Claudia Vermeulen Grootegoed. Ik ben gelukkig getrouwd en ben moeder van drie dochters

Mijn jeugd voelde soms onveilig en door mij aan te passen en dienstbaar te zijn creƫerde ik schijnveiligheid. Daarmee verlaagde ik mijn waarde, wat ik natuurlijk ook ervaarde in mijn relaties, vriendschappen en werk. Mijn droom om danseres als beroep uit te oefenen durfde ik niet waar te maken en van secretaresse zijn werd ik ongelukkig. Door de onveiligheid om te zetten naar veiligheid via de NEI- en Kindernei opleiding ging ik op eigen benen staan. Vanaf mijn 42ste durfde ik steeds meer mijzelf te zijn. Mede door allerlei aanvullende cursussen en zelf ontwikkelingsmethoden, sta ik nu waardig in mijn leven als vrouw, moeder, dochter en coach .. en dat voelt heerlijk

Mijn doel is ook jou te helpen om jouw waarde te verhogen op alle vlakken. Zodat je manifesteert wat je wil manifesteren en naar je toe trekt wat je waard bent. Bijvoorbeeld gezondheid, vitaliteit, relatie, werk, kinderen, zelf ontwikkeling of een eigen bedrijf. Op het moment dat je het jezelf waard vindt, trek je het naar je toe. Denk aan het voorbeeld met de appels

Tegen de ene appel wordt liefdevol gesproken en tegen de andere appel wordt negatief gesproken. De appel waar negatief tegen gesproken wordt, verrimpeld en rot veel eerder als de appel waar liefdevol tegen gesproken wordt

Wat doe jij tegen jezelf?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *